12 Şubat 2011 Cumartesi

Beni Dinleyinnnnn!

Ben bu blogla kafayı bozdum. Ciddi söylüyorum. Bu nası bişeymiş ya. Blogla yatıp blogla kalkar, sürekli yazacak bişeyler bulmaya çalışır oldum.

Hahahahaha insan bi süre sonra kendini köşe yazarı falan sanmaya başlıyo. Bi de güzel yorumlar gelip, insanlar seni izlemeye başlayınca, değme keyfine! Hadi azıcık da entelektüel falansan iki felsefik, edebi bişi patlatıyosun, bi de şiir miir yazdın mı tamamdır, oldun sen! Bi de yazılarına şöyle bi yan gözle bakıyosun, ulen harbi yazabiliyorum ben yaa diyip, egonu şişiriyosun, iyi geliyor gribe, soğuk algınlığına falan.

Sevgilim benim blogumu paylaşmış her yerde sağolsun."Kimse beni izlemiyooo! milletin 500 tane izleyeni vaaar ühü ühü!" diye mıymıylanmama dayanamadı canım benim:)) Şimdi bir sürü insan girip "bu ne be" demiştir eminim. Giren sayısının sürekli önlenemez yükselişi ama izleyen sayısının sabit kalışından anlaşılıyor, salak değilim! :))

kendime güvenmiyorum evet. Yazılarımı beğenmediğim için, adımı sanımı bilgilerimi falan gizli tutuyorum. Bu kadar da dürüstüm. henüz her yerde yayınlayacak, göğsümü gere gere bakın ben de yazıyorum diyecek kadar özgüvenli değilim. Hoş, zaten yayınlansa nolcak, ottan boktan şeyler yazıyorum :)) Kim napsın benim abidik gubidik yazılarımı dimi...:))) Aayhh! bu kadar da değil elbete! Güzel yazıyorum ulen işte! Tamam sevgilimle sorunum yok, erkeklerden nefret etmiyorum diye napiim yani şimdi? öliim mi hıı? :))bu yazıyı okuyup da izle 'ye tıklamayanı döverim........... :)))

NOT: Sevgilimle sorunum yok deyince aklıma bir şey geldi. Onunla ilgili de birazdan yazıcam.

6 yorum:

paper doll.. dedi ki...

hiç de bile!! cidden son zamanlarda okuduğum en iyi blog seninki. kendi blogumda sağ panelime koydum bile :) zaman geçtikçe keşfedenlerin sayısı daha da artıcaktır eminim.

Lu-cyn dedi ki...

çok teşekkür ederim canım. Sen de olmasan...:))

Lu-cyn dedi ki...

ben de koydum sağ panelime senin blogunu bu arada...unuttum söylemeyi..:)

MiskinKek dedi ki...

Lucynnnn, sana birşey öneriyorum.Hatta iki. İlki bloguna girildiği zaman yetişkinlere göre mi ne öyle birşeyle açılıyor. En baştan panelden bunu kapat derim.

ikincisi, yorum yazarken harf doğrulaması var. Çok zor oluyor felan, bunu da ayarlardan kaldır.

Bir de biz varız yeter :D Ben sevdim seni!

Lu-cyn dedi ki...

:) Teşekkürler...ben hiç farkında değilim yahu..özellikle ayarlamamışımdır..Bir bakayım da düzelteyim onu :)

Lu-cyn dedi ki...

oldu sanırım :)