4 Şubat 2011 Cuma

yalnızlık, bi gider misin?

Yalnızlık denilen şey beni aşağı çekiyor. Onu anladım artık. Tahammül sınırlarımı aşıyor. Düzenim, günlük rutinim bozuluyor. Bunalım yapıyo bende. Uzun yıllar yalnız yaşadığım günleri hatırladım. Şurda iki gün yaşadığım bunalımı bir ömür yaşamışım ve sağlıklı bir şekilde hayatta kalabilmem mucize gibi geliyor düşününce. Kafa dinlemek, kendine zaman ayırmak falan...yapamıyorum...eskiden yapardım ama artık yapamıyorum bu çok acı...ha kimseyi aramak ve görmek de istemiyorum mesela ama yalnız olmak da istemiyorum. Bilmem anlatabiliyor muyum...çok çetrefil bir durum...Kendimden uzaklaşıyorum, çirkinleşiyorum sanki yalnızken. Evime eşyalarıma yabancılaşıyorum,Hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Çünkü düzen bozuluyor. özgürlüğüme bir o kadar düşkünken, yalnız yaşama ve yalnız olma fikri de bir o kadar korkutuyor. Boğa-kova itişmesi de diyebiliriz buna sanırım. Mesela gece uyuyamıyorum. Cin gibiyim. Sanki uyursam kötü birşeyler olacakmış gibi geliyor. her ses, her tıkırtı binlerce şey çağrıştırıyor, korkuyorum. Çocuk gibi korkuyorum...ne kadar güvensiz ne kadar yalnızmışım meğer ben yıllardır...Sevgilimin yanında oysa hiçbir şeyden korkmuyorum. Ama o yokken herşey üstüme üstüme geliyor. Bunun böyle olmaması lazım oysa...istemiyorum böyle olmasını...yalnız kalmanın bana keyif vermesini istiyorum ama artık sadece gözlerimi yumup bitsin diye yalvardığım, zorunlu ve ürkütücü bir süreç yalnızlık...belki geçer...hı?

4 yorum:

paper doll.. dedi ki...

çok alakasız yere yorum yapıyorum ama blogunu çok çok çok sevdim! bu kadar geç keşfettiğim için de üzüldüm. uzun zamandır bu kadar iyi yazılar okumamıştım. daha da okurum umarım :)

Lu-cyn dedi ki...

:) çok sevindim böyle düşündüğüne gerçekten çok mutlu oldum :) Ben henüz senin bloguna göz atamadım ama en kısa zamanda bakıcam.görüşmek üzere :)

Hangover state of mind dedi ki...

çok güzel bir blog gerçekten, güzel yazılar!
Günlük hayatın rutini içinde geçen anlar :)
çok sevdim, aynen devam!

http://skandaltadinda.wordpress.com/

Lu-cyn dedi ki...

:-) çok teşekkür ederim.Mutlu oluyorum böyle şeyler duyunca.Hemen bakıyorum bloguna :)