16 Şubat 2011 Çarşamba

"Your leg is shaking a bit!"

Wii diyi bişi var. 3 yıl önce keşfetmiştim.1 ay boyunca düzenli yapınca gerçekten de fitin allahı olmuştum. Bir an önce eve de almalıyım bundan diye dellenmiştim. Nihayet aldık eve. Epey oluyor gerçi. 2-3 ay filan. Ben bir hevesle başladım tabi. 15 gün boyunca düzenli yaptım süper de gidiyodu...tam bir endorfin bombasıydım...sonra salladım :) yok yok üşenmeye başladım. İşte bu toka hikayesi gibi bişi oldu. Sabah kalkcan da yapcan da ohoo...iyi de niye yapcan?kafanda bi ton sorun varken...fit olsan nolcak gibi bir sürü saçma düşünce peydah oldu.Üstüne üstlük sigarayı da bırakamıyorum. egzersizler bitiyo ben sigara içiyorum ne anladım ben bu işten...endorfinmiş mendorfinmiş falan hak getire...( Bu arada az sonra tavan tepeme çökecek, az kaldı..2 gün boyunca neyi deler bir insan anlamış değilim) neyse...

bu Wii'de bir takım adamlar var; çalıştırıcılar. Bildiğin hal hatır falan soruyolar, bazı günler "bugun Hüsnü gelemedi ben geldim" diye çıkıveriyor başka bir kadın çalıştırıcı karşıma. Kazara ayağın titrese kızıyorlar falan. Kolay bişi de değil ha, hem vücudunun dengesini sabit tutmak, hem hareketleri yapmak hem de düzgün nefes almak zorundasın. Öyle aerobik programları gibi değil, kafana göre takılamıyosun. bir süre girmesen dalga geçiyor falan ordaki eleman; "uzun zamandır yoksun adın neydi senin" falan diye...bi de isim uyduruyo...Yakında eve gelip, taytlarıyla mutfakta yemek yaparken falan bulmaktan korkuyorum, ya da bornozla banyodan çıkarken falan...! Işıkları yakınca salonda ellerini kavuşturmuş beklerken filan buluyormuşum;"1 haftadır seni bekliyorum! nerdesin sennn?!"...Bak şindi...arayı fazla uzatmadan yapiim ben şu egzersizleri en iyisi...bela almayalım başımıza :-))

2 yorum:

MiskinKek dedi ki...

Ahahah :D çok eğlenceliymiş ki bu wii. Bir ara böyle birşey gözüme ilişmişti D&R 'da.

Türkçe mi yoksa hep ingilizce mi? Alsam herhalde kendime en büyük iyiliği yapmış olurum. Evdeki yürüme bandı sıktı beni zira ^^

Lu-cyn dedi ki...

Çok keyifli bişey...tavsiye ederim kesinlikle...Ben Teknosa'dan aldım.Bir ara kampanya vardı hala var mı bilmiyorum; (yoga matı,oyun konsolu, kumanda, iki oyun cdsi, spor paketi filan vardı içinde ve uygundu fiyatı)

bir sürü egzersizler var ;Yoga, aerobik, kas egzersizleri, kalori yakmak için oyunlar falan...(bunlar spor paketindekiler) bir de ayrıca oyunlar var, onlar da çok zevkli...arkadaş grubuyla çok keyifli oluyor toplanıp oynamak :)

Sanırım henüz Türkçesi yok...İngilizce benimki de...Al derim ben :-)