14 Şubat 2011 Pazartesi

Gelsin peluş ayılar, gitsin kalpli yastıklar..

14 Şubat gelmiş. eee nolcak şimdi? Ne istemeliyim sevgilimden? hımmm bi tane peluş ayı fena olmazdı...Sokaktaki teenager çiftlerle beraber birbirimize caka satarak gezerdik oooh! Kalpli yastığımın ucu da Toys r us torbamdan görünürdü...elimde de gülüm...Sonra giderdik bir cafeye...tıklım tıklım jöleli saçlı bebeler, sarı saçlı kızlarla otururduk, çay içip elimizi tutar belki de öpüşürdük...Keşke 17 yaşımızda olaydık...:P

Ben en çok sevgilisi olmayanların üzülmesine üzülüyorum biliyor musunuz? Üzülmemin sebebi sevgilileri olmaması değil ama. Buna niye üzüliim ki.üzülmemin nedeni kendilerini bunalıma girmeye mecbur hissetmeleri. Öyle bir baskı var ki dört bir yandan. Sanki sevgilisi olmak bir üstünlükmüş, olmayanlar ezikmiş zavallıymış gibi hissettiriyorlar. E sevgilisi olmayanlar da bu oyuna geliyor, üzülüyor haliyle..Çok ayıp bişey bu ama. Çok acımasızca..

Hayır bi de en aklı başında, eşşek kadar hatunlar bile bir baskı yapıyorlar sevgililerine şaşarsınız...Etrafta bu gün adeta "sevginin sınanma günü" gibi gösterilmeye çalışılıyor ve herkes buna kanıp, sanki hediye almazlarsa sevgilileri, onları sevmiyormuş gibi algılıyorlar. Daha da doğru bir tanımla; dışarıdan öyle algılanmasından korktukları için buna mecbur olduklarını sanıyorlar.Valla ben o sevgiden zaten şüphe ederim ve sorarım yani; kardeşim sizin birlikte olma amacınız ne?

Ulen sevgilin varsa bile 14 şubatta peluş ayıcıkla kalpli yastıkla jöleli saçlarla kokoş çantalarla gezmek mi yani olay? Çok banal, çok sıradan ve kapitalizm tarafından insanlar alsın alsın durmadan alsın diye uydurulan bu güne kanan ve kanmayı matah sanan insanlar daha zavallı.inanın bana. Üzülmeyin.Bi sakin olun...Diğer günlerden hiç bir farkı yok 14 Şubat'ın. Huzurlu ve keyifli geçsin gününüz...Bi de ne alaka lan peluş ayı?

SADET:Sizi seven ve her gününüzü sevgililer günü kıvamında yaşayacağınız bir sevgili bulmanızı dilerim; 14 şubatta size peluş ayıcık alan birini değil.Sevgiler.

SADET 2: Çiçek güzeldir. Her gün, her mevsim alınabilir. O ayrı...:))

Hiç yorum yok: