27 Şubat 2011 Pazar

canın oje sürmek istediğinde mutlusundur.

Tamam yeni bişey keşfetmedim ama bi dinleyiverin..
Canın ne zaman kendinle ilgili bir şey yapmak isterse, işte oje sürmek, maske yapmak falan, bi bak kendine hakkaten rahat ve mutlusundur. Yoksa günlerce kırılmış tırnaklar ve bakımsız bir suratla hangimiz gezmedik ki...tırnağın kırılır 1 hafta eline törpüyü alıp da iki dakka törpülemek bile gelmez içinden..."bat kızım batabildiğin kadar bat,rezil ol, sana bu yakışıyo, törpülicen de nolcak, ruh göçmüş allooooo!?" psikomanyakolojisi...ruhen rahatlamak, fiziki güzelleşme isteğini de elinden tutup getiriyor. depresyon dedikleri şey de böyledir ya. Bakın depresyonun tanımına, paspallıktan bahsederler hep. Paspalsındır çünkü umudun yoktur. Ruhun göçmüştür. Çıktığın anda da ilk iş oje sürüp maske yaparsın. Böyledir anacım bu.

Haa hayatı boyunca hiç manikürsüz tırnaklarla bakımsız suratlarla gezmeyenler de var. Bilemiyorum onları. Hep mutlular kanımca. Anlamsız bir biçimde. Ya da bu, sıkıntılardan kurtulma ve deşarj olma yöntemleri. Ama olmuyo işte ki öyle...denemedim mi sanki..depresyondayken insan yahu bi kendime bakayım da rahatlayayım diyebiliyor mu ki var mı öyle bişey? bence yok. Yapabiliyorsa zaten depresyonda değildir ki. Yok yok onlar hep mutlu. Doğuştan. Şanslı bebeler.

Tamam yaa kendini sevmekle alakalı biliyoz. Biz de seviyoz kendimizi ne var. Ama bazen sevmiyom işte. Sevmediğimde paspallaşıyom. Öyleyim ben. Sevmediğimde de bakımlı gezemiyom. Gezebilen var ise reçete istiyom. Bu kadar.

Neyse....Haydi bakalım ojeyeeee :-))

2 yorum:

rebeltakipte dedi ki...

evet canım bende bazen öyle bir moda giriyorum ,kim girmiyordur ki zaten:)

Lu-cyn dedi ki...

:) valla girmeyen var yaa ben onlar gibi olmak istiyoruuum :)