15 Şubat 2011 Salı

Bir toka'yla mutlu olan insan

Evet ben artık anladım bazen sabahları neden uyanamadığımı. Kendinden sıkılmaya başladığında eğer hemen bir değişiklik yapmazsan, bunalıma giriyosun, uyanmak istemiyosun. Uyanıp da napcan ki, bi amacın olmuyo...Önceden 2 ayda bir saçımı değiştirirdim; ya rengini ya şeklini.Uzatmaya ve kendi rengine döndürmeye karar verdim vereli dokunmuyorum. Tam uzama aşamasında ve abidik gubidik bir hal almış durumda (her yerden fırlamak suretiyle) ama bu kez sabretmeye kararlıyım. Rengi allahtan doğal duruyo da kurtarıyorum. Şu katlı kesim dedikleri şey bir kez girdi mi bünyeye çıkarabilene aşkolsun.. Evladiyelik bişi oluyo hayat boyu kestir dur, kapana kısılıyosun adeta..Ama bu kez yenicem onu...hi ha hahahaaaa!

Efenim bu aşamada yapılacak en iyi şey kendine taçtı, tokaydı bandanaydı falan almak oluyor. Bir süredir evdeki malzemelerle yetiniyordum ve fakat baktım ki sabahları uyanamıyorum, dedim benim yeni bişi yapmam şart! napiim napiim dedim ve gittim kendime toka aldım!hem de 3 tane! İşe yaradı! Can geldi neşe geldi günlerime a dostlar! Bu beni bir süre götürür. Öyle torba torba alışveriş yapmama da gerek yok benim. Tek bir minik toka yaşamıma anlam katıyor. Güzel bişi aslında...

Mesela bu sabah erkenden uyandım. Birazdan da egzersizlerimi yapıcam. Akşam da bir arkadaşımla buluşucam. Kafama da tokadan başka bişi takmicam! :)

NOT:Yalnız bu yukardan gelen matkap sesi beni çıldırtmaya başladı, sinir bastı bana çok fena, napcaz. Adamcağız da söylemişti, evde tadilat olacak gürültü olacak, haberiniz ola diye. Tamam dediydim. Susup beklicem, tokamla beraber, o beni sakinleştirir :-)

4 yorum:

vernonsullivan dedi ki...

ben o matkap sesi yüzünden ev değiştirmiş bir adamım ya. ne felaket bir şeydir o.

Lu-cyn dedi ki...

Ay evet. insanın sabrını zorluyo. katil olur insan bu ses yüzünden. Yeni taşınmışlar,söyledi de adam napiim, sınırlarımı zorlaya zorlaya sabretcem, mecbur ...evimi seviyorum :-)

vernonsullivan dedi ki...

benimki aylar sürmüştü, evin iki yanında da inşaat vardı :)

Lu-cyn dedi ki...

O kötüymüş işte...iyi yapmışsın o zaman...:)