21 Şubat 2011 Pazartesi

Pazar gecesi Wii'si

Bütün pazar günü boyunca tembel tembel oturup gece oldu mu bir enerji geldi bana. Kalktım Wii'yi açtım. her zaman yaptığım bir rutinim vardı. İşte sevdiğin egzersizleri kaydediyorsun, düzenli olarak onları yapıyorsun arka arkaya...teker teker seçmen gerekmiyor.Toplam 30 dakika falan.

Bir de, her moda göre ayırmışlar. rahatlamak için, uyku için, yok efendim genç kalmak için falan filan diye.Her kategoride de 3'er egzersiz var. daha önce o şekilde yapmamıştım bu kez yapayım dedim. Relax'e tıkladım.Nedense rahatlamaya ihtiyacım varmış gibi hissettim.Gecenin bu saatinde rahatliim de uyuyim yani dimi.

Neyse, 3 egzersiz koymuşlar. ilk İkisi Yoga, sonuncusu da tuhaf bişi, anlamadım ne olduğunu, ilk defa görüyorum. Sonradan anladım ki çakma meditasyon gibi bişeymiş! Denge tahtasına bağdaş kurup oturuyosun, bi tane mum yanıyo ekranın ortasında, hiç kıpırdamadan durman gerek.Arkadan garip sesler geliyo, tıkırtılar falan. Akılları sıra korkmanı ve vücudunun sarsılmasını sağlamaya çalışıyorlar galiba.

Oturuyorum neyse, birden "hööyyt!" diye korkunç bir surat belirdi ekranda. "Allah sizin cezanızı versin!" dedim bi anlık refleksle. Relaxing melaxing hak getire tabi. Zaten puan da alamamışım. "Unbalanced" çıktı sonuç. Ulen ben rahatlicam diye yapıyorum adamların yaptığına bak. Nası bi rahatlama egzersiziyse artık... Küstüm işte hıh! girmiim de görsünler 1 ay. Hani internette dolaşan videolar vardı ya bi ara, sesini açın diye ısrar ediyorlardı da bakarken bakarken bi tane surat ve çığlık beliriyodu falan. Onun gibi bişi. Git yaaa.

Ama herşey bir yana, gerçekten çok keyifli. Almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Düzenli yapıldığı sürece gerçekten faydasını görüyorsunuz. :-)

3 yorum:

MiskinKek dedi ki...

Yaaa ben dün senden okudum filan ya, araştırdım iyice bu Wii denen eğlenceli spor edavatını. Baya alasım geldi, çok bıkmıştım spordan. Sevdireceği kesin de korkuya gelemem böyle :D:D

Lu-cyn dedi ki...

Yoga egzersizleri süper. Ben çoğunlukla yoga yapıyorum. Onun dışında kas egzersizleri de çok iyi. Bir de kalori yakmak isteyenler için de çok güzel oyunlar var (boks, tenis, bisiklet vs...) Az önce teknosaya baktım acaba benim aldığım kampanya var mı hala diye ama göremedim...

Lu-cyn dedi ki...

Yaa onu bi daha ben de yapmam zaten :D o neymiş ya öyle :D