23 Şubat 2011 Çarşamba

Çok tatlı maşallah!


  • Biz bu blogdan para kazansak ya. (Bu blogdan derken, herkes kendi blogundan tabi)Hayatımda keyif alarak yaptığım tek iş bu oldu. İşiniz ne? "blog yazarıyım ayda 10.000 dolar kaznıyorum, başta basit bir hobi gibi başlamıştı"falan diye röportajlar versek falan. allah allaaaahhh!! 
  • Bakın bir kez daha ve 4578.kez söylüyorum. Benim gözlerimin altı doğuştan, göz yapısı olaraktan hafiften şiş. Bana bir daha gelip de "noldu gözlerinin altı çökmüş" "nooldu uyuyamadın mı gece" diye soran olursa yemin ediyorum elini kolunu bağlayıp 1 hafta uykusuz bırakırım. 
  • Evimi seviyorum evde olmayı seviyorum ve evet evde sıkılmıyorum. İşim olmadıkça, çok bunalıp hava almak istemedikçe, hadi bişeyler yapalım demedikçe de dışarı çıkmayı çok seven bir yapım yok. Öyle amaçsızca fink atmak manyak gibi, bana göre değil.Hah bunu da 3498.kez söyliim de bana gelip bi daha "evde sıkılmıyo musuuun" demeyin. Valla eve kapatıp çok fena canınızı sıkarım. 
  • Ayrıca da çevremde sürekli çocuk doğurmaktan vazgeçin. Tamam zamanı geldi geçiyor ben de farkındayım da bu kadar da gözüne sokulmaz ki kardeşim.insaf..Son 2 yıl içinde kurduğum ve içinde "çok tatlı maşallah" geçen cümleleri toplasam burdan köye yol olur. O derece yani.
  • Sürekli evlenmekten de vazgeçin. Çocuk özeniyo sonra gidip olay çıkartıyo falan. Ayıp.
  • Ayrıca da kendimi yıllardır miyop olarak bilen ben, bu yaştan sonra bir de astigmatla mücadele etmek zorunda kalmaktan dolayı çok üzgünüm. 10 sene sonra bi de hipermetrop patlatırım üstüne, oooh süper! 
  • İlişkimle ilgili konuştuğum çevremdeki yakın arkadaşlarımın, sanki ben sevgilimi kötülemeye çalışıyormuşum moduna girip bunları duymak istiyormuşum gibi bana olumsuz şeyler zerketmeye çalışmalarından, sevgilimi diğer bütün erkekler kategorisine sokmalarından ve benim bundan memnun olduğumu sanmalarından bıktım. (aaa öyle mi yapıyor o zaman kesin bir sorun vardır altında bir şey vardır falan gibi..) Ben, herşeyin yolunda olduğunu,abartttığımı, ortada bir sorun olmadığını duymak istiyorum heeey! Rahatlamak istiyorum sadece bu! Ben kötülesem bile siz olumlayın ulan bir kere de! Artık "yakın arkadaş" kategorimi gözden geçirmemin zamanı geldi sanırım...
Peki bakalım. bu da böyle olsun. Gelir yazarım yine..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

insanın severek yaptığı işten para kazanması, hem de iyi ara kazanması gibi var mı ya??? süperrr

lola

Lu-cyn dedi ki...

:)))